Yolo Bar dicht voor overtreding protocol

De Taskforce die toezicht houdt op de naleving van de coronaregels heeft zaterdagavond de Yolo Bar in Palm Beach gesloten. Er waren teveel bezoekers en de muziek stond te hard.

Tijdens de controle stuitten de handhavers op nogal wat weerstand. De bar zou al eerder die avond zijn gecontroleerd en in orde bevonden. Uit nader onderzoek bleek dat mensen die zich verkleed hadden voor Halloween, zich hadden voorgedaan als politie en controleurs. Zij hadden gezegd dat alles in orde was en de gezellige avond kon worden voortgezet. De officiƫle controleurs dachten daar anders over.

DVG y polis a cera YOLO na Palm Beach durante pleno evento di Halloween. Polis a drenta y saca tur hende afo. Den e proceso a detene un persona disfrasa na polis tambe!

DVG y polis a cera YOLO na Palm Beach durante pleno evento di Halloween. Polis a drenta y saca tur hende afo. Den e proceso a detene un persona disfrasa na polis tambe!Click link pa mas: https://24ora.news/2TEPRev

Posted by 24ora on Saturday, October 31, 2020

Ze zagen mensen zonder mondkapje en vonden de muziek te hard staan. Er ontspon zich een discussie en de Taskforce voelde zich genoodzaakt assistentie van de politie in te roepen. Met de hulp van de sterke arm ging de zaak om 22.00 uur op slot. Een van de pseudo-agenten werd ter plaatse aangehouden.