Vijftien dagen dankbaarheid


Fundacion Pa Nos Muchanan (FPNM) heeft op 18 november in het kader van de Internationale dag van de Rechten van het Kind, de aftrap gegeven voor de Christmas Challenge, onder de titel Vijftien dagen dankbaarheid.


 De Verenigde Naties hebben als een van de kinderrechten vastgesteld dat ieder kind recht heeft op een huis, kleding, gezond voedsel en schoon drinkwater. Als gevolg van de corona crisis is dit voor veel gezinnen een uitdaging. Steeds meer ouders slagen er niet in om op eigen kracht voldoende gezonde maaltijden op tafel te krijgen. Het doel van de

Christmas Challenge; Vijftien dagen dankbaarheid, is da nook om voedsel te verzamelen voor gezinnen die dat nodig hebben.

De challenge is verdeeld over de eerste vijftien dagen van december. Elke dag wort een artikel geplaatst in een doos van dankbaarheid. Na vijftien dagen is de doos vol en wordt die aan een gezin gegeven. De bedoeling is dat de deelnemers de doos zelf gaan afgeven.

Het gaat bij deze actie niet alleen om het geven, maar om dankbaarheid te tonen voor hetgeen gezinnen die het goed hebben, bezitten.
Fundacion Pa Nos Muchanan moedigt iedereen aan om mee te doen aan de challenge. Wie wil meedoen, maar niet zelf een gezin kent dat hulp nodig heeft, kan contact opnemen met FPNM via telefoon 583-4247/588-0856 of e-mail [email protected].