Eigenaar nachtclub Gusto: “Mijn bedrijf gaat kapot”

93

“Als jullie mijn bedrijf willen sluiten, zeg het me dan, dan gaat morgen de deur dicht. Op deze manier kan ik niet werken.”

Woedend is hij op de regering, Patrick Wemmenhoven, eigenaar van nachtclub Gusto. Zelf net hersteld van corona, is hij buitengewoon gefrustreerd over de aangescherpte maatregelen.

,Het is niet dat wij geen begrip hebben dat er iets tegen verspreiding van Covid moet worden gedaan, maar op deze manier gaat onze sector kapot. Deze regering is volledig verkeerd bezig. Wij moeten de deuren om tien uur sluiten en mogen maar vier mensen aan een tafeltje toelaten. Wat gebeurt er met de feestdagen?

Eigenaar nachtclub Gusto: “Mijn bedrijf gaat kapot”

Eigenaar nachtclub Gusto: “Mijn bedrijf gaat kapot”http://24ora.news/2Llq9Lg

Posted by 24ora in Nederlands on Saturday, January 9, 2021

Wij sturen de mensen om tien uur weg en dan mogen ze van de regering met dertig of zestig man thuis feestvieren, waar geen toezicht op is en geen mondkapjes worden gedragen en iedereen danst en loopt te zoenen. Dat, terwijl de minister-president op televisie loopt te vertellen dat de meeste besmettingen thuis plaatsvinden.”

Wemmenhoven voelt zich aangevallen en onderuit getrapt. ,,Onbegrijpelijk wat deze regering doet. Wij moeten allerlei regels volgen en in de hotels mag alles. Mensen zitten daar aan de bar, dicht bij elkaar en geen mondkapje te zien. Ook De Palm Tours gaat met boten met vijftig man de zee op om te feesten. Prima, goed voor het toerisme, maar intussen gaan onze bedrijven kapot. We zitten al tien maanden zonder noemenswaardige inkomsten. Hotels betalen nauwelijks belasting op dit eiland, maar worden in de watten gelegd. Deze regering is echt fout bezig, ik ben het helemaal zat.”