Aangifte inkomstenbelasting 2019 nu indienen

20

De Belastingdienst herinnert de gemeenschap eraan dat de deadline voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting 2019 op 26 februari 2021 is. Te laat indienen kan een boete opleveren van vijf procent van de verschuldigde belasting met een minimum van 250 florin en een maximum van 250 florin.

Per persoon worden maximaal drie aangifteformulieren geaccepteerd bij de receptie in Camacuri. Iedereen die meer dan drie aangiften inkomstenbelasting moet indienen, moet een afspraak maken. Voor afspraken kunt u terecht op www.impuesto.aw.

Kies Afspraak maken, klik dan op Indienen aangifte inkomstenbelasting en/of winstbelasting.

Zodra er een afspraak is gemaakt, ontvangt u hiervan per e-mail bericht. Neem gerust contact op met onze Customer Service Desk op 5227424 of 5227423 als het niet lukt met het online maken van de afspraak.