Nationale Vaccinatie inschrijvingsdag

Deze zaterdag wordt een nationale dag om in te schrijven voor vaccinatie. ,,Zoals onlangs aangekondigd, is de eerste voorraad vaccins sneller dan verwacht opgeraakt. Dit is echter een zeer goede start van het vaccinatieprogramma. Als klein eiland zijn we op weg om te herstellen van de gevolgen van de pandemie. Hoe eerder de overgrote meerderheid van de bevolking is gevaccineerd, hoe eerder we de verspreiding van het virus kunnen beperken of uiteindelijk kunnen stoppen.

In afwachting van de komst van de tweede zending vaccins uit Nederland, is het belangrijk dat de gemeenschap zich registreert voor hun vaccin. Zodra het vaccin op Aruba beschikbaar is, krijgen de aangemelde personen een afspraak voor de vaccinatie.

Profiteer van deze zaterdag 6 maart om uw dierbaren die geen smart device hebben, te helpen zich in te schrijven bij een van de vaccinatiecentra; Centro Deportivo Betico Croes in St Cruz, Club Don Bosco in Noord of Santa Teresita Center in San-Nicolas. Inschrijving op bovengenoemde locaties is ’s ochtends van 8.30 uur tot 11.30 uur en van 14.30 uur tot 17.30 uur. Meld u aan, want alleen samen kunnen we Aruba helpen herstellen”, laat Directie Volksgezondheid weten.