Aanpassingen aan Watty Vos Boulevard

De Watty Vos Boulevard en de Green Corridor blijven voor problemen zorgen. DOW is op zoek naar oplossingen voor het water dat bij regen onvoldoende wegloopt en tal van andere problemen.

De wegen vertonen hier en daar hobbels en kuilen. Volgens manager Jossy Kock is er een procedure voor eigenaren als hun voertuig schade oploopt door een gebrekkige weg. Van belang is dat de eigenaar zijn verzekering inschakelt. 

In de buurt van de bruggen bij Meiveld en Hato is geotextiel toegepast. Dat vertoont veel gaten en er groeit vegetatie doorheen. Het doek is bedoeld om het zand vast te houden, zodat dat niet op de weg terecht komt. Dat werkt echter niet goed.

DOW en busca di solucion pa problema di WVB y Green Corridor

DOW en busca di solucion pa problema di WVB y Green Corridor. Click link pa lesa mas https://24ora.news/2O0hP4Y

Posted by 24ora on Thursday, March 4, 2021

De weghelften worden op veel plaatsen van elkaar gescheiden door middenbermen met zand erop. Dat verwaait en daarom probeert DOW een andere oplossing te vinden, bijvoorbeeld een muurtje. Een deel van de zandbermen wordt bedekt met wit kunststof.

Er zijn op de weg Tanki Leendert/Solito (Kamerling Onnesstraat) problemen met de putdeksels van de riolering. Die liggen niet op hetzelfde niveau als de weg. DOW gaat dat probleem aanpakken, samen met FCCA, die verantwoordelijk is voor de aansluiting van de woonwijk daar op het riool.