Aruba Tourism Authority eert trouwe bezoekers

De “Aruba Tourism Authority” (A.T.A.) had onlangs de grote eer om zowel “Distinguished Visitors” als “Emerald Ambassadors” van Aruba te erkennen. Deze trouwe bezoekers werden respectievelijk geëerd met een certificaat voor hun jarenlange bezoeken, loyaliteit en liefde voor het eiland Aruba.

De certificering wordt namens de Minister van Toerisme uitgereikt als waardering aan gasten die Aruba 10, 20 of 35 jaar of langer achtereenvolgens hebben bezocht.

De drie niveaus van eer zijn als volgt:

“Distinguished Visitor” (10 jaren achtereenvolgens Aruba bezocht)
“Goodwill Ambassador” (20 jaren achtereenvolgens Aruba bezocht)
“Emerald Ambassador” (35 jaren of langer achtereenvolgens Aruba bezocht)

De “Emerald Ambassador” honorees zijn mevrouw Linda Montecchi en mevrouw Diane Schmitt uit Saddle Brook, New Jersey, en de “Distinguished Visitor” honorees zijn de heer Guido en mevrouw Gail Coppola uit Waltham, Massachusetts, en de heer Jason en mevrouw Angela Lawrence uit Taunton, Massachusetts.

Mevrouw Marouska Heyliger, die de Aruba Tourism Authority vertegenwoordigt, overhandigde de certificaten aan de honorees en bedankte hen voor het kiezen van Aruba als hun favoriete vakantiebestemming.

De belangrijkste redenen voor terugkeer naar Aruba, opgegeven door de honorees, waren de mensen van Aruba, de stranden, het warme weer, de restaurants en de veiligheid. Sommigen vermeldden ook dat “het super gemakkelijk is om naar Aruba te reizen” en er werd ook genoemd dat Aruba buiten de orkaanzone ligt.

A.T.A. wil zijn oprechte dank en waardering uitspreken aan de honorees voor hun voortdurende bezoeken aan dit “One Happy Island”.