WEB vertrouwt lokale experts om de energievoorziening problemen op te lossen

Ingenieur Alfredo Koolman, directeur van WEB, erkent dat zowel het bedrijf als het eiland voor verschillende uitdagingen staan, met name wat betreft de elektriciteitsvoorziening. Hij benadrukt dat hoewel deze uitdagingen aanzienlijk zijn, ze niet alleen hoeven te worden opgelost. Het is van vitaal belang dat WEB ze adequaat aanpakt. Koolman wijst erop dat hij zich bewust is van de invloed van het klimaat en economische factoren op de vraag naar elektriciteit, die fluctueert door temperaturen en economische ontwikkeling.

WEB richt zich op duurzaamheid in alle aspecten, en zoekt naar praktische en gerichte oplossingen. Om dit te bereiken, benadrukt hij het belang van interne teams die samenwerken met externe experts die ondersteuning bieden. Koolman spreekt zijn vertrouwen uit dat ze de huidige uitdagingen aankunnen en bereid zijn om de nodige ondersteuning te zoeken indien nodig.

Koolman benadrukt dat, wanneer evaluaties en aanbevelingen van lokale expertise nodig zijn, WEB openstaat voor de meningen en suggesties van lokale experts. Hij erkent de waarde van lokale kennis en wijst erop dat WEB een bekwaam intern team heeft dat door de jaren heen is gegroeid. Terwijl ze het belang van intern leiderschap in urgente situaties benadrukken, zijn ze bereid om aanvullende ondersteuning te zoeken indien nodig.

Tot slot beschouwt WEB samenwerking en bijdragen van lokale experts als een waardevolle aanvulling op hun inspanningen om een stabiele en duurzame elektriciteitsvoorziening voor het eiland te behouden.