RCC Aruba Acrobatisch Team met Geweldige Prestatie in Andorra met Cirque du Soleil Optreden

RCC Aruba, het acrobatische team van ons eiland met vele jaren ervaring en een indrukwekkend record van verschillende wereldwijde optredens en gewonnen trofeeën, annonceerden onlangs op hun sociale media hoe enthousiast ze zijn om hun spectaculaire samenwerking met Cirque du Soleil aan te kondigen. Met uitstekende vaardigheden en dynamische optredens heeft RCC Aruba wereldwijd publiek geboeid, inclusief een buitengewone verschijning op America’s Got Talent in 2022, waarbij ze Aruba trots vertegenwoordigden.

Het team arriveerde onlangs in Andorra om aan dit nieuwe en spannende project te beginnen. Deze samenwerking met Cirque du Soleil markeert zeker een belangrijke mijlpaal in hun reis, waarbij ze hun teeterboard-act tonen in een van de nieuwste creaties van dit wereldwijd erkende bedrijf. Aruba is enorm trots op het fenomenale RCC Aruba team!

In een post op hun Instagram-pagina deelde RCC Aruba hun opwinding met hun volgers: “Na vele jaren hard werken, beleven we opnieuw de droom, dit keer in een van de meest fantastische, grootste bedrijven in de circusindustrie samen met een uitstekend team van artiesten!

Spannende aankondiging: Onze teeterboard-act zal debuteren in een van de nieuwste creaties van Cirque du Soleil! Maak je klaar om de magie van het circus naar het podium te brengen!”

RCC Aruba blijft alle grenzen van acrobatische prestaties verleggen, en de samenwerking met Cirque du Soleil is een bewijs van hun toewijding en talent. Fans over de hele wereld, vooral van ons prachtige eiland Aruba, kunnen veel meer verwachten van deze geweldige groep die ons eiland trots wereldwijd vertegenwoordigt. Vanuit Aruba wensen we RCC Aruba alle succes en dat jullie blijven schitteren met jullie passie!

Voor meer informatie en updates, volg RCC Aruba op hun Instagram RCC Aruba of Facebook. Blijf op de hoogte van al hun aankomende optredens. Of bezoek hen om hen lokale steun te geven op hun nieuwste locatie bij Paseo Herencia D&Y Cabaret met live optredens! Aruba kijkt vol spanning en enthousiasme uit naar het zien van deze talenten die blijven uitblinken op de meest prestigieuze podia wereldwijd in de komende jaren!