Baas ging het zelf regelen: San Nicolas werd wakker zonder stroom

Vandaag begon het San Nicolas-gebied hun dag met een probleem in hun stroomvoorziening. Rond 7:30 uur viel de stroom uit in het Lagoville-gebied en omliggende buurten. Volgens NV ELMAR is de oorzaak van de onderbreking te wijten aan een defecte ondergrondse kabel.

Jonathan van der Linden, Department Head of Operations bij NV ELMAR, ging persoonlijk naar de locatie om geïnformeerd te worden, het probleem te identificeren en ervoor te zorgen dat het onmiddellijk werd verholpen. Dit laat zien dat het management ook direct betrokken is bij en bezorgd is over stroomuitvallen.

Om 8:45 uur was de stroom weer hersteld voor alle getroffen klanten. Ondanks het herstellen van de fout in iets meer dan een uur, laat de hinder gecombineerd met het feit dat dit bijna dagelijks voorkomt op Aruba mensen gefrustreerd en boos achter. Het helpt niet om de publieke perceptie te veranderen dat het management van het bedrijf de controle mist vanwege onderhoudsfouten in de afgelopen jaren. Men vreest dat we nog minstens twee jaar in dezelfde situatie zullen blijven.