Jeon heeft een muziekvideo opgenomen in Aruba met artiesten Maffio en Kevin Florez

Afgelopen weekend bezochten twee bekende en gerespecteerde artiesten uit de internationale entertainmentwereld Aruba. We hebben het over producer Maffio en zanger Kevin Florez. Ze waren in Aruba om een muziekvideo op te nemen voor een nieuw nummer dat zal verschijnen op Jeon’s internationale album. De naam van het nummer is “Rizz.”

Naast het opnemen van de muziekvideo in Aruba, hebben de artiesten ook nieuwe muziek gemaakt op ons eiland. Dit gebeurde op een bijzondere manier. Ze besloten om de opnameteams mee te nemen naar het strand. Hier vonden ze inspiratie en slaagden erin om samen muziek te maken.

Jeon bereidt zich voor om binnenkort zijn internationale album uit te brengen, dat volledig in het Spaans zal zijn. Aan het eind van de week zal de wereld de première zien van nog een andere muziekvideo die in Miami is opgenomen met Jeon, Alex Sensation, DJ Adoni en Kiko El Crazy. Dit is een nummer waaraan Jeon heeft gewerkt met producer Jhon Paul “El Increible.”

Carlos Ariel Peralta Mendoza, beter bekend als Maffio, is een artistieke producer geboren in de Dominicaanse Republiek. Hij woont al enkele jaren in Miami en is een Grammy-winnende artiest. Hij heeft hits geproduceerd voor verschillende artiesten zoals Wisin, Farruko, Nacho, Nicky Jam, Bryant Myers, Chino & Nacho, Fonseca, Gente de Zona, Juan Magán, Fuego, Soleil, Olga Tañón, Elvis Crespo en Akon.

Kevin Florez is geboren in Cartagena en is een zeer populaire Latijns-Amerikaanse artiest. Hij staat bekend als een van de grootste exponenten in het Champeta genre. Hij heeft meer dan 1 miljoen volgers op sociale media. We hebben zijn aanwezigheid in Aruba twee keer opgemerkt in de afgelopen maand. We kunnen een mooie energie zien tussen hem en Jeon.