Verschillende bekende artiesten zullen aanwezig zijn bij de pre- en afterparty van het Zomercarnaval in Rotterdam

Zoals gebruikelijk zal het Zomercarnaval in Rotterdam plaatsvinden in de maand juli, dit jaar op 27 juli. Naar aanleiding hiervan organiseert Deal Entertainment een pre- en afterparty voor alle liefhebbers van carnaval en een goede sfeer. Deze feesten zullen plaatsvinden op 26 en 27 juli in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Dit werd uitgelegd door Anthony Arends, eigenaar van Deal Entertainment. Sinds vorig jaar zijn er enkele veranderingen geweest, zoals het verbod op twerken, dat erg viraal ging. Dit jaar zijn er opnieuw enkele veranderingen doorgevoerd, zoals het schrappen van de “Battle of the Drunks”, die dit jaar niet zal plaatsvinden en normaal gesproken deel uitmaakte van het programma op de vrijdag voor het carnaval. Daarvoor worden andere alternatieven gezocht.

Na het carnaval zal er ook geen afterparty in de stad zijn, omdat alles vaak verslechtert in het stadscentrum na de optocht. Dit heeft ook geleid tot het zoeken naar een andere optie, waardoor ze hebben besloten om het carnaval op 26 juli te vieren in de Onderzeebootloods in Rotterdam en daar ook de afterparty te houden.

Voor deze dagen is er een uitgebreid repertoire aan artiesten voorbereid, speciaal gericht op het ABC-publiek. Onder andere zullen Jonna Fraser, Jey One, Cache All Stars, Icons & Friends, T-Sean, Ray Lauffeur, Issairo, Tony Montana Music en Army aanwezig zijn.

Op 27 juli zullen Frenna, Pheelz, Ataniro, Mystery Act, Jayh Jawson, Tribal Kush, K-liber, It’s Natascha, Kalibwoy, Afrolosjes, Tsunami, Fanatiq live band en Blacky optreden. Een zeer compleet programma dat niet alleen gericht is op één publiek, maar op een multiculturele gemeenschap. Ook zijn er VIP-opties beschikbaar voor beide dagen, zowel voor groepen als individuen. De tijden variëren van 21:00 uur tot 04:00 uur op vrijdag en van 09:00 uur tot 03:00 uur op zaterdag.

Deal Entertainment organiseert veel feesten in Maasilo, maar heeft veel verzoeken gekregen om een ​​VIP-sectie te hebben, omdat veel mensen een andere VIP-ervaring willen.

Wat betreft de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zijn er tijdens deze dagen ruime parkeergelegenheid en shuttlediensten van Rotterdam-Centraal en Zuidplein naar de locatie van het evenement. Bovendien zal er elke 20 minuten een shuttle zijn die deelnemers vroeg terug naar huis brengt naar de stations.

Kortom, om bij de locatie van het evenement te komen, heeft u twee opties: u kunt met de auto komen of de shuttle nemen.

Bovendien zullen er deze avond ook foodtrucks zijn, dus er zal ABC en multiculturele keuken beschikbaar zijn gedurende de hele nacht. Gezien het de grootste viering van Rotterdam is, wat is een betere manier om de Caribische carnavalscultuur naar Nederland te brengen en te laten zien hoe de ABC-eilanden carnaval vieren?