Slachtoffer: “Ik weet niet waarom ze mijn gezicht met een fles heeft geslagen”

Vroeg op zondagochtend, rond 4:20 uur, vond er een aanval plaats in Lekker Bar, Noord. Medisch student Silvana Agudelo genoot van haar vakantie toen iemand haar in het gezicht sloeg met een bierfles.

Het slachtoffer van de aanval legde uit dat ze aan het dansen was met haar broer en een vriend toen de vrouw haar plotseling aanviel.

De aanvaller ging langs haar partner en de broer van Agudelo om bij Silvana te komen en sloeg haar met de volle bierfles totdat deze brak. Agudelo herinnert zich dat ze een klap kreeg, maar getuigen zeggen dat de aanvaller haar meerdere keren sloeg. Eerdere berichten spraken over een gevecht, maar Agudelo ontkende dit en zei dat er geen voorafgaande bedreigingen of waarschuwingssignalen waren.

Ze herinnert zich dat ze hevig bloedde, omdat de wond diep was. Ze ging naar het ziekenhuis, waar negen hechtingen op haar gezicht en vier bij haar wenkbrauw werden aangebracht. Ze liep twee ernstige wonden op, waarvan er één op haar wang heel dicht bij haar oog zit.

Artsen controleerden om er zeker van te zijn dat het glas geen zenuwen had geraakt, wat een eerste zorg was vanwege de diepte van de wond. Ze bleef melden dat hoewel de wond aan het genezen is, het haar zwaar valt dat haar gezicht waarschijnlijk voor de rest van haar leven zal worden getekend.