Meer veiligheid in San Nicolas: camera’s geïnstalleerd om criminaliteit te voorkomen

Nu heeft de politie meer ogen op straat in San Nicolas. Dit komt doordat er verschillende camera’s zijn geïnstalleerd met als doel criminaliteit te voorkomen.

We hebben informatie ontvangen dat veel mensen blij zijn met de installatie van beveiligingscamera’s, terwijl sommigen niet blij zijn met de politie-interventie. De straten die nu camera’s hebben, zijn onder andere Captain Rodgers, Lagoweg en Rembrandtstraat, waar verschillende incidenten plaatsvinden.

Het gebrek aan toezicht in het gebied veroorzaakte vertragingen in het onderzoeksproces van de vele incidenten die daar zouden plaatsvinden. Degenen die van plan zijn iets verkeerds te doen in San Nicolas, moeten zich nu twee keer bedenken, want de politie heeft nu meer ogen op straat.

Camera’s zijn al geïnstalleerd in het hotelgebied, evenals in de buurt van diverse clubs in Tanki Leendert en Noord. Wanneer er iets gebeurt, grijpt de politie snel in en pakt de betrokkenen aan.

Met de camera’s nu geïnstalleerd, is dit positief nieuws voor het district San Nicolas en voor de eigenaren van de gelegenheden in het gebied. Volgens onze bronnen zijn er veel vergaderingen gehouden met autoriteiten om een oplossing te vinden voor dit veiligheidsprobleem.