MetaCorp met een gulle donatie aan sport

MetaCorp, als een van de oudste bedrijven op Aruba, ziet het belang van teruggeven aan de gemeenschap wanneer dat nodig is. Eddie de Veer, CEO van MetaCorp, begon door te vertellen dat MetaCorp al vele jaren op de een of andere manier samenwerkt met de gemeenschap van Aruba met speciale behoeften. Ook dit jaar hebben ze weer bijgedragen aan een verzoek dat bij MetaCorp terechtkwam. De gemeenschap met speciale behoeften speelt een belangrijke rol in de pijlers van gemeenschapsbijdrage.

‘Beyond Sport Limit Foundation Aruba’ deed een verzoek voor drie speciale stoelen voor deelnemers aan races. Deze stoelen stellen personen met speciale behoeften in staat om te genieten en deel te nemen aan races van 5 km, 10 km of 15 km. Hierdoor kunnen zij deelnemen aan sportevenementen op Aruba. Nu heeft MetaCorp nog eens drie stoelen toegevoegd, wat het totaal op vijf brengt. Vijf vrijwilligers zullen deze stoelen duwen, waardoor vijf cliënten kunnen deelnemen aan MetaFit.

MetaCorp ondersteunt Beyond Sport Limit Foundation Aruba in haar doelen, terwijl zij ook aan de Arubaanse gemeenschap vraagt om hen te steunen tijdens het aanstaande MetaFit-evenement op 30 juni.

Over MetaCorp

MetaCorp is opgericht in 1920 en begon in de bioscoopindustrie. Met de opening van Lago begon E. De Veer Transport, dat nu bekend staat als ATCO, later uitgebreid naar APEX en Ecotech. Na twee wereldoorlogen kocht het bedrijf de Coca-Cola-fabriek, wat leidde tot de oprichting van Tropical Bottling, dat ook uitbreidde naar Brouwerij Nacional Balashi. Het bedrijf bleef zich ontwikkelen met de opening van New York Laundry en EcoGas.

MetaCorp is het oudste commerciële bedrijf op Aruba met meer dan 100 jaar ononderbroken bestaan. Met een sterke basis en een bedrijfscultuur gebaseerd op principes van duurzame investeringen en geloof in werknemers, is MetaCorp nu klaar voor de volgende 100 jaar vooruitgang, met talenten als Eddie de Veer, Guus Slabbekoorn en Shensly Tromp aan het roer van het bedrijf.