Renaissance Wind Creek Aruba Resort is trots om de winnaars van de Masters of the Craft competitie aan te kondigen

Masters of the Craft van Marriott International, een gerenommeerde culinaire en drankcompetitie, is teruggekeerd met indrukwekkend talent uit alle hotels in het Marriott Bonvoy portfolio. De competitie is ontworpen om creativiteit en innovatie te bevorderen, met de nadruk op uitzonderlijke chefs en bartenders in de culinaire en drankwereld binnen elk van Marriott’s bedrijven.

De competitie is gebaseerd op het creëren van een gerecht of drankje in korte tijd met ingrediënten gekozen door een panel, inclusief een mysterie-ingrediënt, waarbij techniek, smaak en creativiteit belangrijke punten zijn voor de jury.

Deze competitie toont niet alleen het talent in onze hotels en restaurants, maar inspireert ook de jongere generatie in de culinaire en drankwereld om te groeien in hun professionele carrière.

De Masters of the Craft competitie brengt ongetwijfeld uitzonderlijk talent naar Renaissance Wind Creek Aruba Resort in zowel de culinaire als bartender categorieën, zoals uitgelegd door Christophe Tans, Directeur Food & Beverage.

De juryleden, waaronder Heidi Michiels van L’Avenue, Andres Davila, Complex Executive Chef bij Aruba Marriott, en Mitchell Pereira, Executive Chef & eigenaar van La Mer Restaurant, waren verbaasd over de hoogstaande resultaten van elke deelnemer.

De winnaar van de culinaire categorie was Faustin Penia. Met 4 jaar ervaring, waaronder 2 jaar bij Wind Creek Aruba, toonde Faustin talent en creativiteit in recordtijd, wat leidde tot een positieve impact en een spectaculaire presentatie.

De winnaar van de patisserie categorie was Kenrick Dirksz. Met 7 jaar ervaring in de patisseriewereld toonde Kenrick zijn techniek en blonk hij uit in de patisseriecompetitie met zijn creatie van een zuurzak cheesecake, wat het verrassingsingrediënt was voor deze categorie.

De winnaar van de drankcategorie was Merly Cardenas. Met 4 jaar ervaring als bartender en slechts 1 jaar als hoofd bartender bij BLUE Bar, wist Merly de jury te boeien met haar verfrissende drankje met drakenfruit als verrassingsingrediënt. Merly geniet van haar werk en is een goed voorbeeld van Wind Creek’s waarden om “de beste” te zijn en plezierige momenten met haar gasten te beleven tijdens haar werk.

De competitie volgde strikte regels in zowel de drank- als culinaire categorieën, waardoor bewondering ontstond voor het talent, de passie, creativiteit en innovatie in elke presentatie van elke deelnemer. Gefeliciteerd aan alle deelnemers en winnaars!