Weer een gat gegraven zonder asfalt terug te plaatsen

Over het hele eiland worden werkzaamheden uitgevoerd en gaten gegraven op de wegen, maar de wegen blijven incompleet achter. Dit is opnieuw het geval op een weg in San Nicolas, deze keer in Diamantbergweg. Dit is niet de eerste keer dat zoiets is gebeurd. Aannemers krijgen opdrachten waarbij de weg opengebroken wordt, maar ze herstellen het daarna niet.

De bedrijven die hier op ons eiland werken, nemen een loopje met de regels, en degenen die daar onder lijden zijn de burgers, de bestuurders die zich op de wegen van Aruba bevinden. Op Diamantbergweg heeft een bedrijf dat een contract heeft met SETAR, DOW, of WEB, de weg opengebroken om kabels of leidingen te leggen. Nadat ze klaar waren met hun werk, vulden ze het met zand en vertrokken ze. Ze hebben geen asfalt teruggeplaatst, wat zijn gevolgen heeft.

De bestuurders die Diamantbergweg gebruiken, vragen nu om hulp omdat hun voertuigen beschadigd raken. Ze vragen DOW om asfalt over het gat te leggen, zoals ze deden met de weg in Camacuri.