Klant trekt machete tegen monteur

Op vrijdagavond kwam er een einde aan de rust in Sabana Basora door een gespannen confrontatie tussen een monteur en een van zijn klanten. Een discussie die eindigde in een fysieke confrontatie. Volgens de eerste berichten weigerde de klant de monteur te betalen voor de reparatiediensten die aan zijn auto waren uitgevoerd, wat leidde tot een geschil tussen de twee partijen.

De situatie verslechterde toen de klant, zichtbaar boos, een machete tevoorschijn haalde als middel om druk uit te oefenen om het meningsverschil op te lossen. Geconfronteerd met deze dreiging voelde de monteur zich gedwongen zichzelf te verdedigen, en een korte maar intense worsteling ontstond tussen de twee individuen.

De snelle interventie van de politie en andere speciale eenheden voorkwam dat het geschil verder escaleerde. De agenten kwamen kort na het ontvangen van de noodoproep ter plaatse en slaagden erin de betrokken partijen te scheiden.

Er werden interviews afgenomen met getuigen en er werd bewijs verzameld op de plaats van het incident om de exacte omstandigheden van het geschil vast te stellen. De autoriteiten zullen het incident grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat de juiste maatregelen worden genomen en om soortgelijke conflicten in de toekomst te voorkomen.

Uiteindelijk werd er een vreedzame en eerlijke oplossing gezocht.