De verwachtingen zijn hoog gespannen voor het Aruba Soul Beach Music Festival

De tweeëntwintigste editie van het Aruba Soul Beach Music Festival 2024 belooft een onvergetelijk evenement te worden, geleid door iconische artiesten Mariah Carey en Boyz II Men.

Aruba maakt zich opnieuw klaar om het prestigieuze Soul Beach Music Festival te organiseren, een evenement dat spectaculair belooft te worden met een line-up van internationaal gerenommeerde artiesten. Er zal ook een breed scala aan activiteiten zijn om aan ieders smaak te voldoen. Met de komst van ongeveer zevenduizend toeristen belooft het festival een van de meest prominente evenementen van het jaar te worden.

Het festival vindt plaats tijdens ‘Memorial Day Weekend’, van 22 tot 27 mei, op Aruba. De line-up omvat komieken Earthquake en DJ Jazzy Jeff, wat een gevarieerde en vermakelijke ervaring garandeert voor de aanwezigen.

Op woensdag begint alles met een feest om alle bezoekers hartelijk welkom te heten op ons eiland. Bezoekers krijgen de kans om te genieten van de Soul Beach-sfeer in Noord, tussen South Beach en Baru Lounge.

Op donderdag en vrijdag is er een strandfeest op Moomba Beach, van 11:00 uur tot 15:00 uur. Op vrijdagavond gaat het programma verder met een ‘comedy night’. Zaterdag zijn de headliners onder andere Skip Marley en de langverwachte artiest Mariah Carey, terwijl zondag Boyz II Men en Tamia optreden.

Al deze feesten zullen een afterparty hebben, niet alleen als een exclusief pakket voor toeristen, maar ook voor onze lokale gemeenschap.

Dit jaar viert het Aruba Soul Beach Music Festival zijn tweeëntwintigste editie. Soul Beach heeft besloten Aruba al vele jaren als thuisbasis te kiezen. Het festival heeft een economische impact van 12,4 miljoen dollar op onze economie, exclusief de indirecte aspecten.

Het is een economische impuls, niet alleen in productie, maar ook in voedsel, diensten en veiligheid. Het hele eiland ziet deze economische impact. Het is ook niet alleen voor het weekend, want volgens Soul Beach-gegevens verblijven bezoekers gemiddeld zes dagen of langer. Ze nemen de tijd om van hun vakantie te genieten, het eiland te verkennen en de concerten bij te wonen.

Bezoekers hebben een bestedingscapaciteit van $2000 tot $2500 per persoon. Ze hebben die koopkracht, ze besteden het op ons eiland, of het nu gaat om een restaurant bezoeken, drankjes drinken, concerten bijwonen, enz.

Al vele jaren is de economische impact significant geweest, en vorig jaar had het een bijdrage van 25 miljoen dollar. Uiteindelijk geniet het hele eiland van de impact die het festival op ons heeft.

Kaartjes voor het festival zijn verkrijgbaar bij:

-MooMba Beach
-Cafe The Plaza
-Citgo Essoville
-Citgo Palm Beach
-Citgo Santa Cruz
-Hamaka Sidewalk Cafe
-Willem’s Dutch Pancake House
-Fat Tuesday

Laten we er samen voor zorgen dat deze bezoekers zich geheel thuis voelen en genieten van een week vol activiteiten!