Junior Beach Tennis Teams Blinken Uit bij Maandelijks Ranglijsttoernooi

Beach Tennis Aruba (BTA) heeft op zaterdag 18 mei een succesvolle junioren dubbeltoernooi georganiseerd. In totaal deden 62 teams mee in verschillende categorieën: Open (18 jaar en jonger), Gevorderden, Halfgevorderden, Tieners en 10 jaar en jonger.

Al vele jaren organiseert BTA maandelijks junioren dubbeltoernooien waarbij deelnemers ranglijstpunten kunnen verdienen. Deze toernooien spelen een cruciale rol bij het selecteren van junioren die Aruba vertegenwoordigen bij internationale competities, zoals de ITF Beach Tennis Pan American Championships.

Het aanmoedigen van toekomstige beach tennis spelers om te trainen en competitief te spelen, helpt niet alleen om de sport op het eiland te laten groeien, maar bevordert ook een competitieve sfeer, bouwt sportiviteit op en zorgt ervoor dat ze actief blijven. BTA zet zich in voor het continu ontwikkelen en stimuleren van jonge beach tennis talenten op ons eiland.

Winnaars van het Toernooi van 18 mei:

Open 18U:

Sebastian Dominguez & Thyshawn Dammers
Derrick Jonkhout & Samuel Rojas

Gevorderden:

Tiago Roelofs & Paulo Roelofs
Karan Alwani & Markus Ingwersen

Halfgevorderden:

Robby Lopez Henriquez & Gian Emerenciana
Jim de Winter & Dylan Snijder

Tieners:

Daniel Perez & John Soriano
Jalal Sabbagh & Jasper Fernandez

Beginners 10U:

Rydion Kelly & Zaiden Boyé
Aisha Rumbos Barruso & Gianpiero Donadi

Elke maand organiseert BTA een junioren toernooi. Het volgende junioren dubbel ranglijsttoernooi staat gepland voor juni. Junioren worden aangemoedigd om deel te nemen en punten te verdienen voor hun BTA Junior ranglijst. Alle niveaus kunnen meedoen.

Voor meer informatie, bezoek www.beachtennisaruba.com.