Drie Arrestaties: Drugs-Vuurwapens-Auto-Motorfietsen In Beslag Genomen

Laat op dinsdag vonden er verschillende huisinvallen plaats, eerst in de Ranchostraat en daarna bij het huis van een van de verdachten in Sero Patrishi. In Rancho werden twee mannen en een vrouw gearresteerd. Drugs, twee motorfietsen en een zwarte BMW werden ter plaatse in beslag genomen.

Het politieteam voor drugsbestrijding was ter plaatse aanwezig, ondersteund door het Mobiele Eenheid team en de K9-Team.

De CEA bracht hun speciale transportmiddel in om een van de verdachten te vervoeren, terwijl de anderen in een politievoertuig werden vervoerd. Nadat alles was afgerond, bracht het CEA-personeel een verdachte naar het politiebureau van Shaba. De andere twee werden naar een ander detentiecentrum gebracht.

Na de operatie in Ranchostraat gingen ze naar een huis in Sero Patrishi waar de hoofdverdachte woont. Op deze locatie werden meer drugs en een vuurwapen met scherpe munitie gevonden. Hetzelfde onderzoeksteam voerde een inval uit in het huis in Sero Patrishi.

Al geruime tijd werd deze individuen in de gaten gehouden omdat zij zich verrijkten met drugsgeld. Geweldig werk van iedereen die de invallen op dinsdag in Rancho en Sero Patrishi heeft gepland en uitgevoerd.