Hoofdstraat van San Nicolas gesloten voor vijftig dagen

Op maandagochtend, om 11:00 uur, werd de straat “B. van der Veen Zeppenfeldstraat” in San Nicolas gesloten. Deze weg blijft vijftig (werk)dagen gesloten om te beginnen met de tweede fase van de bouw in het gebied.

Elisa Chieh Chen, communicatiemanager bij de Dienst Openbare Werken, legde uit dat Arubaanse Wegenbouw en de Arubaanse politie de straat hebben gesloten om te beginnen met fase twee van het project Hoofdstraat San Nicolas. Ze zullen het gebied verfraaien.

Ze zullen het asfalt volledig verwijderen en vervangen met klinkers, parkeerplaatsen zullen worden verbeterd, en het hele gebied zal worden verfraaid. Er is een bord geplaatst met de alternatieve route voor auto’s, via Vermeerstraat.

Aangezien de hoofdweg gesloten is, kunnen klanten die naar San Nicolas komen om een van de winkeliers te bezoeken hun auto parkeren in “Caya Captain R. Rogers”. Dit project heeft een duur van 50 (werk)dagen. Dezelfde aannemer die aan de tweede fase in Wilhelminastraat heeft gewerkt, is ingehuurd voor dit project.