Alex Sensation terug in Aruba voor het Flip Flop Festival

Alex Sensation, de beroemde DJ en muziekproducent, is terug in Aruba voor het Flip Flop Festival. Bij zijn aankomst had onze collega, vriend en directeur Mark Benson Denz een gesprek met hem over zijn verwachtingen voor dit festival.

Alex herinnerde zich zijn laatste bezoek aan het eiland en uitte zijn enthousiasme voor het evenement. “Maak je klaar, want nu komen we om te dansen en te genieten totdat ze ons van het festival wegsturen,” zei hij vrolijk. De laatste keer dat Alex op ons eiland was, was tijdens de pandemie toen alles gesloten was.

Aruba en de Invloed op Alex Sensation

Alex heeft Aruba meerdere keren bezocht, niet alleen voor evenementen, maar ook voor de inspiratie die het biedt. “Aruba is een prachtig eiland met hele aardige mensen. Ik heb hier veel vrienden, zoals Jeon en Chris. Het eiland heeft een grote invloed op mijn muziek,” merkte hij op. Veel van zijn nummers zijn geproduceerd door Jeon.

Deze keer zal hij gebruik maken van zijn verblijf om de video voor zijn nieuwe nummer “Playita” op te nemen.

Vergezeld door Vrienden

Alex arriveerde samen met zijn broer Brasil, die ook zijn liefde voor het eiland uitte: “Ik ben hier dankzij Alex; ik hou van dit eiland. We zijn hier al zes keer geweest.” De twee beloven verrassingen voor het festival.

Voorbereiden op het Feest

Alex herinnerde zich een grappig incident toen hij op het podium werd verrast door Romeo, en zorgde ervoor dat hij deze keer op alles is voorbereid. “Het wordt een ongelooflijk feest,” garandeerde hij.

Uitnodiging voor het Flip Flop Festival

Alex deed een uitnodiging aan iedereen om het Flip Flop Festival bij te wonen: “We zien elkaar deze zaterdag bij de Harbour Arena.”

Het Flip Flop Festival belooft een onvergetelijke avond vol muziek en dans te worden met Alex Sensation en andere grote artiesten. Aruba is klaar om van een spectaculaire ervaring te genieten.

De deuren openen om 17:00 uur!