Arubaan Matthew Paesch: top in de pre-Pan Amerikaanse karting in Colombia

Onlangs was een delegatie uit Aruba in Colombia om zich voor te bereiden op een grote Go Karting race. Onder hen was Aruba’s kampioensrijder, Matthew Paesch.

Paesch heeft zijn eigen team dat hem helpt met zijn kart zodat hij een goede tijd kan behalen tijdens zijn voorbereiding in de Pre-Pan Amerikaanse wedstrijd in Cajica, Colombia.

Paesch is met zijn team, het Paesch Racing Team, en zijn delegatie uit Aruba. Het team heeft al het baanrecord verbroken tijdens de week dat ze in Colombia waren. Ze hebben verschillende coureurs die racen onder het Paesch Racing Team. Nu is hij in volle voorbereiding om terug te keren naar Colombia voor de grote race die eind juni zal plaatsvinden.

De Pan Amerikaanse race zal plaatsvinden op 22 en 23 juni, waar meer dan 200 coureurs van over de hele wereld zullen deelnemen, waaronder racers uit Italië.

Alle ogen zijn gericht op Matthew Paesch, gezien zijn karting geschiedenis en zijn professionele team dat hem ondersteunt om ervoor te zorgen dat zijn auto de snelste is.

Karting op Aruba zelf heeft niet veel leven. Men hoopt dat de regering en sportinstellingen binnenkort meer zullen investeren in karting op Aruba. Meestal moeten de topcoureurs in het buitenland racen, aangezien het bijna onmogelijk is om actief te blijven in deze sport op Aruba. Aruba blijft attent op de ontwikkeling van Matthew Paesch en zijn team in de Pan Amerikaanse race 2024 in Cajica, Colombia. De 24ora.com team zal ook dat weekend aanwezig zijn om alle belangrijke informatie aan de gemeenschap van Aruba te brengen.