Flip Flop Festival is vandaag: Mis het niet!

Vandaag, zaterdag 1 juni, vindt het grandioze Flip Flop Festival plaats in de Harbour Arena, met de deuren die om 17:00 uur openen en het evenement gaat door tot 03:00 uur. De uitgenodigde artiesten die die avond optreden zijn onder andere KES the Band, Angel Dior en Alex Sensation. Het is een festival met topkwaliteit artiesten, dat een ongeëvenaarde sfeer voor het publiek belooft.

Tijdens een persconferentie gehouden door de artiesten, uitte KES zijn enthousiasme over het zijn in Aruba en het genieten van het heerlijke weer. Hij gaf toe dat hij niet vaak Aruba bezoeken, maar elke keer dat hij komt, is het altijd een zegen voor hem.

KES vermeldde ook dat hij graag om de wereld, de eilanden en onze energie te delen. De beste manier om dit te doen is via muziek. Ze zijn verheugd om het podium te delen met deze ongelooflijke artiesten en om de soca en de energie die daarbij komt kijken naar het Flip Flop-podium te brengen, wat voor hen iets uitzonderlijks is.

Ze zullen hun energie, liefde, vreugde en alles wat ze kunnen bijdragen met hun muziek meebrengen. Hun doel is dat iedereen die het concert bijwoont een plezierige tijd heeft.

Een andere artiest die die avond optreedt, Angel Dior, zei dat hij vandaag iedereen wil zien dansen en genieten. Het publiek kan Angel Dior’s volledige repertoire op het podium verwachten. “We praten niet veel, want als we veel praten, maken we fouten.”

Alex Sensation is geen onbekende op ons eiland. Voor hem is het een eer om elke keer naar Aruba te komen. Hij voelt zich hier thuis en de ontvangst die hij krijgt is uitzonderlijk. Het is ook een eer voor hem om dit jaar op het Flip Flop Festival te zijn. “Ik ben klaar om vanavond iedereen te laten dansen.” Hij vermeldde dat zijn muziek een mix is van alles, behalve cement. “We zullen dansen totdat we niet meer kunnen.” Volgens Alex staat hij gepland om rond 23:00 uur op te treden. Hij zal muziek spelen voor iedereen om van te genieten en op te dansen totdat ze hem eruit zetten.

Ten slotte nodigde Jessica de Veer, een vertegenwoordiger van Balashi, de hoofdsponsor van het festival, de mensen van Aruba uit om te komen en te genieten van het grandioze Flip Flop Festival. Kom en pak je Balashi-bier. Maar drink verantwoord!

Flip Flop Festival wacht op jullie.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar bij Citgo Boulevard, Citgo Essoville en Tropical Outlet tot 14:00 uur. Ze zijn ook beschikbaar op pay.aw, zowel voor het algemene gedeelte als het VIP-gedeelte. Er zijn ook nog enkele tafels beschikbaar, en meer informatie is te vinden op het telefoonnummer dat op de Facebook-pagina van Flip Flop Festival staat.