Hond verwondt burgers die de mis verlaten

Er is een zeer vervelende situatie aan de gang in Dakota. Er zijn één of meer gevaarlijke honden in Dakota, en ze zwerven rond het gebied van de Fatima Kerk, wat een zeer vervelende situatie veroorzaakt voor parochianen die de mis bijwonen of verlaten.

Dit is zeer verontrustend voor de jongeren, maar nog meer voor de ouderen die niet snel kunnen bewegen. Onlangs was er een geval waarin een persoon gewond raakte. Volgens een burger is het al een paar weken dat ze de aanwezigheid van gevaarlijke honden rond de Fatima Kerk in Dakota beginnen op te merken. Om precies te zijn, voor Papayastraat 5.

Afgelopen donderdag, 13 juni, voelde een burger die de mis van Sint Antonius van Padua bijwoonde dit gevaar uit de eerste hand. Aan het einde van de mis liep hij naar zijn auto toen een van deze honden hem aanviel en hevig beet. Hij besloot naar het betreffende huis te gaan om met de eigenaar te praten, maar zij ontkenden dat het dier van hen was.

De burger, een regelmatige bezoeker van de Fatima Kerk, beweert dat hij de hond vaak in die tuin ziet slapen. Als het niet van hen is, hoe kan het dan naar binnen? Na met anderen te hebben gesproken, hoorde hij dat de hond al meer mensen heeft gebeten. De wet stelt dat een gevaarlijke hond moet worden aangepakt voor de veiligheid van de gemeenschap. In dit geval heeft de hond al verschillende mensen gebeten.

Er wordt een dringend beroep gedaan om de buurt met dit probleem te helpen.