Zes Modellen die Aruba Internationaal Zullen Vertegenwoordigen in Juli

The Chaz Modeling & Talent School introduceerde zaterdagavond zes vertegenwoordigers in Wayaca Lounge, die Aruba zullen vertegenwoordigen bij Agnes Universe en Draft Models International in Punta Cana, evenals Orlando Fashion Week OFK in Orlando.

Voor Agnes Universe en Draft Models International in Punta Cana, Dominicaanse Republiek, zullen vier modellen uit Aruba deelnemen. De vertegenwoordigers van Aruba bij Draft Models International zijn Caithlyne Kock, Eve Hoftijzer, Cristalyne Kock en Carolyne Kock. Voor Agnes Universe zijn twee modellen gekroond: Eve Hoftijzer als Little Beautiful Aruba 2024 en Caithlyne Kock als Pre Teen Model Aruba 2024.

Agnes Universe is een schoonheidswedstrijd gecombineerd met modelleren. Hier zullen de deelnemers alles leren en oefenen wat met modelleren en schoonheid te maken heeft, evenals culturele uitwisseling. Draft Models International is een modellencongres waar verschillende ontwerpers, scouts en modeagentschappen diverse castings zullen houden om modellen te kiezen voor hun shows, commercials, en met de kans om geselecteerd te worden voor Paris Fashion Week 2025.

Voor Orlando Fashion Kids OFK 2024 in Orlando, VS, in juli 2024, zal The Chaz Modeling & Talent School twee modellen hebben die Aruba vertegenwoordigen. Dit zijn Samara Salazar, de Baby Model OFK 2024, en Rixienne Tromp, de Mini Model OFK 2024. Orlando Fashion Kids is een congres en modeshow voor kinderen, waar verschillende workshops worden aangeboden en waar ze ook zullen strijden om de beste catwalk en beste fotoshoot sessie.

Blijf in juli op de hoogte voor de verslaggeving van alle vertegenwoordigers van Aruba. Vergeet niet om ze online te steunen door al hun berichten leuk te vinden en te delen.