Arubaan in Nederland loopt 40 km voor een goed doel

Eduardo Goeloe, docent Engels aan het Willem de Zwijger College in Papendrecht en al lange tijd een inwoner van Nederland, liep een afstand van 40 km voor een goed doel.

Hij meldde dat hij zich had ingeschreven voor de Nacht van de Vluchteling 40 KM (Rotterdam naar Den Haag) om 32 km te lopen + een extra 8 km en om fondsen te werven voor mensen in nood. Tijdens het proces besloot hij zijn mededocenten te motiveren om samen te lopen, waardoor een team van 12 leraren werd gevormd die meer dan €1700 euro wisten op te halen voor een goed doel.

“Het is een eer om vanaf een klein eiland te komen en de Nederlanders te motiveren om als team zulke lange afstanden te lopen, elkaar richting de eindstreep te duwen. Ik heb de finish gehaald op Vaderdag, dus ik heb deze race opgedragen aan mijn vader, Mario Goeloe.”

Deelnemers in deze groep waren: Eduardo Goeloe, Robert Bettenbroek, Jordy Spelt, Caroline Oudeman, Caspar van Eerden, Raymond Bandell, Mascha Claessens, Henriët Rietveld, Marjola Vernooij, Joyce Aleven, Kirsten Bubbert en Ferry Blangé.