Frankrijk tegen Nederland: Publiek tevreden met de resultaten van de voetbalwedstrijd

Vrijdagavond in Duitsland zijn de Franse en Nederlandse teams elkaar tegengekomen in een wedstrijd om te zien wie er als eerste zou eindigen in Groep D. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 0-0. Zoals gebruikelijk, wanneer Nederland speelt, komen de fans massaal om hen te steunen. Twee van de locaties waarlangs de fans arriveerden waren Café the Plaza en MooMba Beach.

Een fan in Café the Plaza uitte dat de wedstrijd moeilijk was. In de eerste helft miste Nederland veel kansen. Wat betreft de sfeer, gaf hij aan dat hij al vele jaren de wedstrijden van Nederland bij Café the Plaza heeft gevolgd.

Een andere fan zei dat hij Frankrijk sterk vond, maar geloofde dat Nederland met 3-1 had kunnen winnen. Hij vond de sfeer geweldig en genoot van het moment.

Een andere fan zei dat hij dacht dat de wedstrijd in 2-1 had kunnen eindigen en dat dit kampioenschap voor Nederland was. Hij genoot van de sfeer en het moment.

Nog een fan gaf aan dat haar opwinding hoog was en dat ze wilde dat Nederland zou winnen. Een Nederlandse fan voorspelde dat Nederland met 2-1 zou winnen, hoewel hij zeker was dat de wedstrijd een goede strijd zou zijn.

Op MooMba Beach waren er ook Nederlandse fans. Ronchi de Cuba zei dat zijn nummer 1 team Nederland is en nummer 2 Frankrijk. Hij was tevreden met het 0-0 resultaat, maar gelooft dat Nederland wat harder moet werken, hoewel beide teams elkaar hebben weerstaan. Hij genoot van de sfeer.

Een andere fan zei dat Nederland goed had gespeeld, hoewel hij betreurde dat het enige doelpunt van de wedstrijd was afgekeurd. Maar hij was tevreden met het resultaat. De volgende wedstrijd van Nederland zal volgende week dinsdag om 12:00 uur tegen Oostenrijk zijn.