Auto rijdt voetganger aan in Kudawecha

Vroeg op zaterdagochtend, rond 1:00 uur, haastten de politie en een ambulance zich met spoed naar Kudawecha, waar een auto naar verluidt een voetganger had aangereden, waarbij deze gewond raakte.

Het incident betrof een blauwe Hyundai Santa Fe die een voetganger aanreed terwijl hij de straat overstak nabij New Ambiente Bar & Restaurant. Het slachtoffer, een oudere man, kwam van een viering waar Colombia kampioen was geworden in een voetbalwedstrijd.

Gezien de ernst van de situatie, besloten de paramedici het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren voor geavanceerde medische behandeling.

Ondertussen arriveerde ook de verkeerspolitie om hun onderzoek naar de oorzaak van het ongeval te doen. Er werd vastgesteld dat de bestuurder van de Santa Fe onder invloed van alcohol reed, zoals bevestigd door een blaastest die door de politie werd afgenomen.

De politie arresteerde de bestuurder van de Santa Fe en nam hem in hechtenis, waar hij zich voor zijn acties zal moeten verantwoorden voor een officier van justitie. De impact veroorzaakte ook een aanzienlijke barst in de voorruit van de auto.