AAA vierde Pride Month met een reeks activiteiten

Ter gelegenheid van Pride Month organiseerde de Aruba Airport Authority (AAA) een reeks activaties gedurende de maand juni om de LGBTQI+ gemeenschap te eren en te ondersteunen. Deze activiteiten weerspiegelen de toewijding van de AAA aan diversiteit, inclusie en de viering van alle individuen, ongeacht hun identiteit.

Gedurende juni heeft de AAA alle profielfoto’s op sociale mediaplatforms bijgewerkt met de regenboogkleuren en speciale berichten geplaatst om bewustzijn te creëren en steun te betuigen voor Pride Month. Daarnaast hees Aruba Airport voor het eerst ooit de Pride-vlag, waarbij liefde, diversiteit en inclusie werden gevierd.

In een kleurrijke uiting van toewijding werden de lichten in de aankomsthal veranderd naar regenboogkleuren en weerspiegelden de torenlichten ook de regenboogkleuren, waardoor een gastvrije en ondersteunende omgeving werd gecreëerd voor alle reizigers en medewerkers.

Als hoogtepunt van de maandlange vieringen organiseerde de AAA een speciaal evenement waar AAA-medewerkers en leden van de gemeenschap werden uitgenodigd om hun steun te betuigen, foto’s te maken, te ontspannen op de beats van een DJ en te genieten van zoete lekkernijen. Dit evenement was een bewijs van de voortdurende steun van de AAA voor de LGBTQI+ gemeenschap en hun toewijding aan het bevorderen van een cultuur van diversiteit en inclusie.

“Deze activaties symboliseren de toewijding van de Aruba Airport Authority aan diversiteit, inclusie en ondersteuning voor de LGBTQI+ gemeenschap tijdens Pride Month,” zei Barbara Brown, Chief Revenue Development & Communications van AAA. “We zijn trots om Pride Month te vieren en onze toewijding aan het creëren van een inclusieve omgeving voor iedereen te demonstreren. Deze inspanningen sluiten ook aan bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties, met name SDG Doel 5: Gendergelijkheid en SDG Doel 10: Verminderde Ongelijkheid.”

Over AUA Airport

AUA Airport is een van de drukste luchthavens in de Caribische regio, met meer dan 25 verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Aruba vliegen en bijdragen aan het verwerken van bijna 3 miljoen passagiers per jaar en het bieden van luchtdiensten naar 31 steden en 45 non-stop bestemmingen wereldwijd. De markten van AUA Airport bestaan uit 78% uit de Verenigde Staten & Canada, 14% uit Latijns-Amerika, 4% uit Europa en 4% uit de Nederlandse Cariben. AUA Airport schrijft dit toe aan het stabiele economische en politieke klimaat van het eiland, de gastvrije en meertalige bevolking en de veilige omgeving. De ambitie van AUA Airport is om een van de meest duurzame, veilige en toekomstbestendige luchthavens van de Latijns-Amerikaanse en Caribische regio te worden, met een betrouwbare werkplek, moderne luchthavenfaciliteiten en uitstekende klantenservice die de Arubaanse gastvrijheid weerspiegelt, wat bijdraagt aan een welvarende toekomst voor Aruba.

Voor meer informatie over wat er gebeurt op AUA Airport, ga naar www.airportaruba.com en volg AUA Airport op Twitter, Facebook, Instagram, en Linkedin.