Harmony Apartments veroorzaakt problemen voor ons toerisme

Dit is niet de eerste keer dat de politie is gebeld naar Harmony Apartments in Ponton. Ondanks hun beste inspanningen heeft de politie niet veel kunnen doen. Ze hebben rapporten ingediend, boetes uitgeschreven en de relevante afdelingen geïnformeerd, maar er zijn nog steeds geen oplossingen gevonden. Elke keer dat de politie wordt geroepen, is het om te bemiddelen tussen toeristen en de eigenaar van het appartement.

Deze keer ging het om een groep Colombiaanse toeristen. Ze hadden voor vijf dagen hun kamer betaald. Vanwege een gemiste vlucht gisteren, kwamen ze vandaag aan om in te checken. Bij aankomst informeerde de eigenaar hen echter dat hun kamer niet meer beschikbaar was en dat ze contact moesten opnemen met booking.com voor een terugbetaling. Zowel de toeristen als de politie vonden dit heel vreemd. Zodra je voor je kamer hebt betaald, zouden die dagen van jou moeten zijn. Volgens de eigenaar was dit echter niet het geval.

De toeristen voelden zich opgelicht en probeerden op elke mogelijke manier het probleem met de eigenaar op te lossen, maar zonder resultaat. Dit soort gedrag gebeurt elke week. Er zijn veel negatieve recensies over Harmony Apartments online. Toeristen hebben zelfs vermeld dat de foto’s van het appartement op internet misleidend zijn, aangezien de werkelijke plaats er heel anders uitziet.

De politie kan niet veel meer doen en hoopt op een oplossing waarbij het appartement voldoet aan de vereisten voor hun klanten. Als dit niet gebeurt, kan een andere oplossing zijn om hun exploitatievergunning in te trekken. Volgens 24ora.com is dit adres goed bekend en veroorzaakt het al jarenlang wekelijks problemen.