Diederik Kemmerling nieuw lid bestuur Kamer van Koophandel

Diederik Kemmerling treedt per 1 januari toe als lid van het bestuur van de Kamer van Koophandel (KvK). Hij wordt daardoor de komende twee jaar medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid om het economische landschap van Aruba te verlevendigen en de grote uitdagingen waar het eiland voor staat te lijf te gaan.

Kemmerling is op 4 februari 1981 geboren in Nederland. Kemmerling studeerde International Business en Talen in de Nieuwe media aan de Hogeschool Utrecht en de  University of Huelva in Spanje.  Hij is ondernemer op het gebeid van e-commerce en sociale media. Daarover hield hij speeches tijdens verschillende conferenties.

Zijn werkervaring deed hij onder meer op als E-Commerce & Online CRM Manager bij Douwe Egberts en Sara Lee in Nederland. In 2012 verhuisde Kemmerling naar Aruba en begon The Lab Digital Marketing Agency. Twee jaar later breidde hij zijn bedrijf uit naar Curaçao. Zijn diensten worden gebruikt door onder andere Dr Horacio Oduber Hospital, AZV, SETAR, Aruba Tourism Authority, McDonald’s, Hilton, FCCA, Kooyman en Coca Cola Curaçao.