Man doodgeschoten

De 21-jarige Lisander Leonardo Ignacio is vrijdagavond om het leven gekomen. Hij werd door onbekenden in zijn hoofd geschoten.

Vroeg op de avond werd gemeld dat er schoten waren gelost in Pos Chikito. Ter plaatse werd een man aangetroffen die in een auto zat. Hij was door zijn hoofd geschoten. Er werd een ambulance opgeroepen, maar die vertrok later weer, zonder het slachtoffer. Om 22.25 verklaarde een arts dat Ignacio overleden was.

De autoriteiten zetten onmiddellijk een groot onderzoek op. De identiteit van het slachtoffer werd vastgesteld en daarbij bleek dat hij in zijn eigen auto was doodgeschoten, terwijl de auto in de tuin van zijn huis geparkeerd stond.

Buren hadden twee of drie mannen zien wegrennen. De verdachten waren volledig in het zwart gekleed. De wijde omgeving werd afgezocht met de hulp van de politiehelikopter. In de buurt van de volkswoningen in Sabana Basora Noord werden twee in zwarte kleren gestoken mannen gezien, die wegrenden het struikgewas in. Hun postuur kwam overeen met dat van de verdachten van de schietpartij met dodelijke afloop.