Politie beëindigt samenscholing

Ook op Aruba zijn er nog steeds mensen die hun eigen belang boven dat van de gemeenschap stellen en zich niet houden aan de coronaregels. De politie had het op Dia di Betico druk met het beëindigen van illegale samenkomsten.

Maar liefst ongeveer honderd motoren en quadracers stonden gisteravond rond 19.00 uur opgesteld op de parkeerplaats van Arashi Beach. Zodra de politie lucht kreeg van deze samenscholing, werd er een grote politiemacht heen gestuurd om er een einde aan te maken.

Aglomeracion: A controla na Arashi y confisca brommer y quadracer na Eagle Beach

Aglomeracion: A controla na Arashi y confisca brommer y quadracer na Eagle Beach. Click link pa mas https://24ora.news/3qSmKTmClick link pa mas: https://24ora.news/3qSmKTm

Posted by 24ora on Monday, January 25, 2021
Aglomeracion: A controla y confisca brommer y quadracer na Arashi y Eagle Beach

Aglomeracion: A controla y confisca brommer y quadracer na Arashi y Eagle Beach. Click link pa mas https://24ora.news/3qSmKTm

Posted by 24ora on Tuesday, January 26, 2021

Niet veel later werd gemeld dat een groep mensen zich had verzameld bij Eagle Beach. Veel mensen die bij Arashi waren weggestuurd hadden de boodschap niet begrepen en gingen op een andere plek verder. De politie voerde een massale controle uit op documenten en verschillende tweewielers werden in beslag genomen, omdat die niet in orde waren.