Verdachte in een auto aangehouden

Tegen middernacht gisteravond, heeft de politie een aanhouding verricht op de Green Corridor. Het zou gaan om een verdachte van de steekpartij die zich eerder op de avond zou hebben voorgedaan in het Liñear Park.

Ter hoogte van Seroe Teishi reden verschillende patrouillewagens een personenauto klem. Naar de wagen werd gezocht, omdat de verdachte van de steekpartij in een dergelijke wagen was weggereden.

De politie kon nog geen informatie over de steekpartij verstrekken, omdat die pas werd gemeld toen het slachtoffer al in het ziekenhuis was om aan zijn verwondingen te worden geholpen. Het enige dat de autoriteiten hadden was een beschrijving van de witte personenauto waarin de verdachte was vertrokken. Er werd een opsporingsbevel uitgeschreven en alle patrouilles keken naar de wagen uit.

Toen de wagen was gesignaleerd, ging de politie er met grote overmacht op af, gezien de ernst van de zaak en de onduidelijkheid hoe zwaar verdachte bewapend was.

Buscamento formal pa sospechoso di hincamento

Buscamento formal pa sospechoso di hincamentohttp://24ora.news/2MDqIAM

Posted by 24ora on Saturday, February 6, 2021

In de auto zaten vier personen, twee mannen en twee vrouwen. De auto werd doorzocht. Er is geen informatie vrijgegeven over de doorzoeking, noch over de vier personen. Het is dus ook niet bekend of ze iets met de steekpartij te maken hadden.

Ook over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.