Auto kwijt na ruzie om vrouw

Een man moest naar huis lopen nadat zijn auto in beslag was genomen door de politie. Hij trok de aandacht van agenten door een ruzie om een vrouw.

Een politiepatrouille ging tanken bij het benzinestation in de Caya Betico Croes. Daar had een man zich verscholen in de winkel, terwijl een andere man bij zijn auto ruzie maakte met een inzittende. De agenten gingen op onderzoek uit.

De twee mannen bleken ruzie te hebben om de vrouw die in de auto zat. De man die bij de auto had gestaan wachtte de politie niet af, maar ging er vandoor. De andere man kwam de winkel uit en liep naar zijn auto. De agenten stelden het stel enkele vragen, maar daar was de vrouw niet van gediend.

Daarop stelden de agenten zich formeel op en vroegen naar de autopapieren. De man bleek die niet te kunnen laten zien en de auto werd in beslag genomen. De bestuurder was daar helemaal niet blij mee en gaf opeens alle informatie die hij eerst niet kwijt wilde. Zijn verhaal was dat de andere man hem beticht van een relatie met zijn partner en hem in elkaar wilde slaan. Dat was volgens hem al eens eerder gebeurd en toen had hij flinke verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Hij zou aangifte hebben gedaan, maar de politie zou daar niets mee hebben gedaan.