Bij achtervolging betrokken chauffeur aangehouden

De politie heeft vanmorgen een man aangehouden die zaterdag betrokken was geweest bij een achtervolging. 

Het kostte de politie een dag om hem te vinden, maar vanmorgen werd de chauffeur van een personenwagen aangehouden in de Mangel Halto Bar. De man wist gisteren te ontsnappen aan de politie.

Rond 15.00 uur gistermiddag, gaf een patrouille de man een stopteken. Dat was in de buurt van het stadion te Simeon Antonio, in Santa Cruz. Hij zou kort daarvoor bij het stadion overlast hebben veroorzaakt door met zijn wagen te spinnen en onverantwoordelijk te rijden.

Polis mester a stop persecusion pa evita desgracia: Rav 4 cu a core pa Polis diasabra haya diadomingo na Mangel Halto

Polis mester a stop persecusion pa evita desgracia: Rav 4 cu a core pa Polis diasabra haya diadomingo na Mangel HaltoClick e link pa mas: https://24ora.news/3w3YD7I

Posted by 24ora on Sunday, March 28, 2021

De chauffeur reageerde niet op het stopteken, maar gaf gas en reed een zandweg op naast de Joanne Bar te Mahuma. Daar wist hij te ontkomen.

Vanmorgen stuitte een patrouille op de wagen ter hoogte van Mangel Halto Bar. De agenten riepen versterking op en blokkeerden de auto, zodat de chauffeur niet weer kon ontsnappen. De wagen werd in beslag genomen en de bestuurder gearresteerd.