Drie vaccinatielocaties zijn nu open

Tot vorige week was het enige vaccinatiecentrum dat open was van maandag tot en met vrijdag het Centro Libertador Betico Croes.
De vaccinatiecentra Don Bosco in Noord en Santa Teresita Center in San Nicolas waren slechts drie dagen per week open. Vanaf maandag 29 maart zullen Don Bosco en Santa Teresita vaccins toedienen van maandag tot en met zaterdag, van 8.30 uur tot 11.30 uur en van 14.30 uur tot 17.30 uur, wat zal helpen bij de grote vraag naar de vaccin waardoor het mogelijk is om meer mensen per
dag te vaccineren.

Gemiddeld worden 1200 personen dagelijks gevaccineerd, maar nu ze beginnen met het vaccineren van personen met chronische ziekten of gezondheidsproblemen, en professionals die in contact komen met vele anderen zoals politieagenten en docenten, is het duidelijk dat de DVG hun vaccinatiecapaciteit moest opschalen.

Vanaf maandag 29 maart zal de MFA in Savaneta niet langer dienen als registratielocatie. De registratielocatie voor de oostkant van het eiland is Santa Teresita in San Nicolas. Inschrijven bij Santa Teresita Center is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur tot 11.30 uur en van 14.30 uur tot 17.30 uur. De MFA in Santa Cruz, Paradera en Noord blijft als registratielocaties operationeel.