Mike Eman: ,,Het lijden is voorbij”

AVP-Partijleider Mike Eman is blij voor het Arubaanse volk, dat het kabinet is gevallen. ,,De bevolking kan niet rondkomen van zestig procent van het salaris. We moeten terug naar de situatie dat iedereen gewoon weer zijn volle inkomen heeft.”

Eman belooft dat de AVP op de eerste dag dat de groene partij weer regeert, met een reddingsplan voor de economie komt, zodat de 15-duizend werkelozen weer aan het werk kunnen. ,,Wij gaan het onderwijs redden en zorgen dat iedereen gevaccineerd kan worden. Aruba staat op plaats zeventien van het Caribische gebied als het gaat om het percentage gevaccineerden. Wij gaan zorgen dat Aruba nummer een wordt.”

Volgens Eman zijn er meer dan tachtig coronadoden gevallen, is hetziekenhuis vol en zijn de artsen moe. ,,Maar als je de regering hoort, gaat alles naar wens.” Eman ergert zich aan het feit dat de vaccinaties de eerste weken bedoeld waren voor ouderen, maar dat jongere mensen gevaccineerd werden als ze friends & family waren van mensen uit regeringskringen. ,,Dat moet stoppen.”