Baldadige jongeren negeren avondklok

De politie heeft vannacht de handen vol gehad aan een groep jongeren. Die liepen over de weg en haalden allerlei streken uit.

In Pos Chiquito, ter hoogte van Botica Aloe liepen rond 02.00 uur jongeren over de Green Corridor. Omdat het er veel waren, besloten de controlerende agenten versterking op te roepen. De politie doorzocht de omgeving.

In de buurt van Dior Supermarket werden twee jongens gesignaleerd die er vandoor gingen bij het zien van de politie. Ze sprongen over tuinmuren en wisten even uit handen van de agenten te blijven. Korte tijd later viel de eerste arrestatie.

De jongen kreeg al snel gezelschap. Zijn maat werd een stuk verderop in zijn kraag gegrepen. De rest van de jongeren wist uit handen van de politie te blijven. Rond 04.00 uur belden buurtbewoners de politie en meldden dat ze twee jongeren hadden gepakt. Die werden door een patrouille opgehaald.

Een andere melding betrof een dode hond. Volgens de eigenaar hadden dezelfde jongens het dier gedood. De politie ging weer op zoek en wist enkele jongens te arresteren.

Alle aangehouden personen kunnen een boete van duizend florin wegens het overtreden van de avondklok tegemoet zien.