Begrafenis motorrijder loopt uit op arrestaties

Gistermiddag is Kiven Dania begraven. Hij kwam vorige week om bij een ongeluk met zijn motor. De vele vrienden die hem naar zijn laatste rustplaats begeleidden, vonden het nodig om zich later te misdragen.

In de begrafenisstoet waren vele tientallen mensen op scooters en motoren te zien. Ze reden achter de lijkwagen, voor de stoet van volgauto’s uit naar de kerk. De stoet reed door Dakota en er kwamen steeds meer tweewielers bij.

Polis di tur banda na D22 pa asina domina e situacion

Caos total na entiero. Polis di tur banda na D22 pa asina domina e situacion.

Posted by 24ora on Friday, April 30, 2021

Na de eigenlijk uitvaart liep de zaak uit de hand. Er werd gefeverd en gevochten. Mensen dronken overmatig alcohol en dat hielp niet.

De politie was voorbereid op mogelijke ongeregeldheden en patrouilles stonden op strategische punten opgesteld. In de omgeving van D22 ging het mis.

Polis purbando di domina e situacion.

Caos total na entiero. Polis purbando di domina e situacion.

Posted by 24ora on Friday, April 30, 2021

Daar waren veel auto’s en motoren verzameld en stonden ongeveer 150 mensen dicht op elkaar. De agenten riepen versterking op van hun collega’s en stuurden de mensen naar huis. Wat niet hielp was dat er een ongeluk gebeurde met een motor, waarbij de berijder een been brak.

Een deel van de aanwezigen maakte geen haast om de aanwijzingen van de politie op te volgen en enkele mensen werden aangehouden. Ook werd een motor in beslag genomen, omdat de bestuurder geen geldige documenten kon laten zien. De politie zette ongeveer 75 agenten in om de orde te herstellen.