Bestuurder onwel tijdens autorijden en overlijdt

Een 56-jarige man is zaterdagochtend overleden tijdens het autorijden. De bestuurder reed in een personenauto in Savaneta toen hij vermoedelijk onwel werd. Dat was rond 09.00 uur. Remsporen laten zien dat de bestuurder heeft geprobeerd om snelheid te minderen. Hij kon echter niet voorkomen dat de auto botste tegen de muur van een tuin. Dit was ter hoogte van de T-kruising met Sero Alejandro.

Omstanders waarschuwden de politie en de ambulance die ter plaatse kwamen. Ze konden echter niets meer voor het slachtoffer doen. Familie die ook ter plaatse was, identificeerde de man als Tico Croes. Om 10.00 uur constateerde dokter Textier officieel de dood van de chauffeur. 

Politiewoordvoerder Lito Laclé was ter plaatse, net als diverse andere politiediensten die bij elk verkeersongeluk betrokken zijn om onderzoek te doen. Volgens de woordvoerder wijst niets erop dat er een ander voertuig bij het ongeluk betrokken is. Ook de officier van justitie besloot om het lichaam niet in beslag te nemen, omdat daar geen reden voor is. De dood van de bestuurder wordt niet gezien als een verkeersdode. 

24ora.com condoleert de familie van Tico Croes en wenst hen veel sterkte met dit grote verlies.

Aruba telt tot op heden één verkeersdode in 2021, dat was het verkeersongeluk dat op de kruising van de LG Smith Boulevard en de Adriaan Lacle Boulevard plaatsvond.