Slagingspercentages Colegio Arubano: HAVO: 79%; VWO: 89%

Vandaag heeft Colegio Arubano aan 291 havo- en 69 vwo-leerlingen bekendgemaakt wie na het eerste tijdvak het diploma heeft behaald. Na tijdvak 1 is bij de havo 61% van de leerlingen geslaagd en bij het vwo 70%. Examenkandidaten die nog niet geslaagd zijn, kunnen vanaf 14 juni in het tweede tijdvak examens maken om daarmee alsnog te slagen. Op 2 juli krijgen zij de uitslag.

Dit jaar is het mogelijk om de examens uit te spreiden over twee tijdvakken. Dat maakt dat het slagingspercentage lager is, omdat nog niet alle leerlingen het volledige examen hebben afgelegd. Die doen de andere examens in tijdvak 2 en kunnen nog herkansen in tijdvak 3. Van de leerlingen die wel het volledige examen hebben afgelegd is bij de havo 79% geslaagd en bij het vwo 89%.

Dit resultaat is een groot compliment voor alle examenleerlingen en medewerkers van Colegio Arubano die dit mogelijk hebben gemaakt! Het was door de wereldwijde pandemie een moeilijk jaar, maar wij hebben er desondanks met zijn allen het beste van weten te maken.

Vorig jaar deden 300 havisten en 92 vwo’ers mee aan het examen. Daarvan slaagde na het eerste tijdvak 58% bij de havo en 72% bij het vwo.
Meer informatie: mevrouw drs. Richelle Noël, conrector examenklassen Colegio Arubano. Mail: [email protected]