Vrijwilligerswerk in Spanje of Nederland

Een ander deel van de wereld zien, nieuwe mensen ontmoeten en een andere taal leren. Dat kan via vrijwilligerswerk in Europa. Grijp deze kans die CEDE Aruba aan Arubaanse jongeren biedt. 

Ben je tussen de 18 en 30 jaar, heb je een geldig paspoort en kun je 6 maanden, 10 maanden of 12 maanden Aruba verlaten (geen zorgen, je komt weer terug), dan is CEDE Aruba op zoek naar jou!

International Youth Projects van CEDE Aruba heeft plekken beschikbaar in Spanje en in Nederland. Ideaal voor jongeren die een tussenjaar nemen, voordat ze gaan studeren of werken. 

In Spanje is een organisatie voor personen met een geestelijke beperking. Zij zijn gevestigd in Tremp en Tarrega. Voor de locatie in Tremp zoeken we vrijwilligers die zich 6 maanden willen inzetten, vanaf medio juli 2022. Voor de locatie in Tarrega zoeken we vrijwilligers die zich 10 maanden kunnen inzetten, vanaf september 2022. De vrijwilligers werken samen met medewerkers en organiseren activiteiten. 

In Nederland werken we samen met een cateringbedrijf in Barneveld. Vrijwilligers werken 12 maanden mee, vanaf augustus of september. Ze leren alles over catering en koken. Overweeg je om in Nederland te gaan wonen, dan is dit project heel geschikt om Nederland te leren kennen. 

CEDE Aruba maakt gebruik van het European Solidarity Corps (ESC) om subsidie te krijgen, zodat we vrijwilligers kunnen sturen. International Youth Projects selecteert en begeleidt de vrijwilligers vanuit Aruba, samen met de host organisatie in het andere land. 

Interesse? Stuur een e-mail naar [email protected] of een Whatsapp naar 732-6333. Kijk voor meer informatie op www.cedearuba.org/international-youth-projects