Training om deelname aan Erasmus+ -projecten te bevorderen

Bureau Europese Unie en Koninkrijksrelaties belast met Erasmus + organiseert een opleidingsseminar
om deelname aan Erasmus+ -projecten te bevorderen. Deze training is specifiek gericht op jongerenorganisaties of organisaties die met jongeren werken, maar ook op geïnteresseerden, het
zogenaamde Erasmus+ Youth & European Solidarity Corps.

Doelstellingen van de training zijn: Begeleiding bieden aan de jeugdorganisaties en de organisaties die met de jeugd werken, hoe ze in contact kunnen komen met een partner om een ​​project uit te voeren; Beter begrip van hoe Erasmus+ werkt en de geboden mogelijkheden; Identificatie van obstakels die het gebruik van het Erasmus+ -programma kunnen belemmeren; Ontdek hoe het Erasmus+ -programma kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

De training vindt plaats in drie sessies tussen 16 november en 9 december 2020. Het Bureau Europese Unie en Koninkrijksrelaties dringt bij alle jongerenorganisaties en organisaties die met de jeugd werken, die meer kansen willen creëren voor hun organisatie, op om zich vandaag nog in te schrijven.  De aanmelddeadline is 4 november. Deelnemers ondergaan een selectieprocedure en deelname is grátis. Kandidaten dienen bij aanmelding voor het seminar voldoende informatie te verstrekken over hoe het Erasmus+ -project hun organisatie ten goede kan komen. Voor meer informatie of hulp bij de registratie kunt u contact opnemen met mr. Gerlien Croes via het BEUK WhatsApp-nummer +297 5823190 of door uw e-mail te sturen naar [email protected].