Rectificatie Jan de Ruijter

Op last van de rechter moet Jan de Ruijter de volgende rectificatie publiceren op 24Ora.com.

In de persconferentie van 29 oktober 2020 zijn er door de Stichting Nos ta Aruba en de heer Jan de Ruijter publiekelijk ernstige beschuldigen gedaan in de richting van de heer Kevin Wever, de zoon van de Minister-President van Aruba.

Namelijk dat Wever (1) betrokken zou zijn bij onderhandelingen met Amerikanen althans buitenlanders ter zake van de uitgifte van terreinen voor cannabisteelt, (2) zou regelen hoeveel geld hij hiervoor wil hebben en wie de terreinen krijgen, (3) dit alles zou hebben gedaan namens zijn moeder, de Minister-President, (4) nog niet off the hook is, omdat hij stroman of stille vennoot is in de grondhandel voor cannabisteelt, (5) helemaal geen goede naam of goede reputatie heeft, en (6) dat hij intieme relaties onderhoudt met drugshandelaren.

Bij deze verklaren de Stichting Nos ta Aruba en de heer Jan de Ruijter dat zij geen bewijs hebben kunnen leveren waaruit de juistheid van deze uitlatingen zou kunnen blijken en dat de inhoud daarvan onnodig grievend, kwetsend en beledigend is voor de heer Kevin Wever. Om die redenen worden die uitlatingen daarom ingetrokken”.