Klagers door politie aangehouden

Twee mannen die bij de politie hun beklag deden over een tankauto op het voetpad, zijn zelf aangehouden. Ze vonden dat de agenten hun werk niet goed deden en stortten een zondvloed aan beledigingen over hen uit.

De vader en zoon T. waren vanmorgen gaan wandelen op het wandelpad achter de hotels en stuitten op een tankwagen die daar een put aan het legen was. De mannen konden niet verder over het pad en werden daar boos over. Normaliter komt de truck vroeger, maar hij was vandaag verlaat.

Het tweetal belde de politie en blokkeerde de truck, zodat die niet kon vertrekken toen het werk klaar was. De agenten gaven de mannen de opdracht om aan de kant te gaan en lieten de truck vertrekken. Dat stond de mannen niet aan, want die vonden dat de chauffeur een bekeuring had moeten krijgen, wegens het blokkeren van een voetpad. 

De vader en zoon vonden het nodig om hun ongenoegen luidkeels te ventileren en gebruikten daarbij grove scheldwoorden. Ze lieten zich niet kalmeren en uiteindelijk besloten de agenten om het stel te arresteren. Ze werden overgebracht naar de politiewacht. 

Daar werden ze onderhouden over hun gedrag en de filmpjes die ze hadden gemaakt werden van hun telefoons verwijderd. Daarna konden de twee weer gaan.