Onrust door motoren in Linear Park

Linear Park was gistermiddag het toneel van een groep jongeren op motoren die zich op de parkeerplaats bezig hielden met het zogenaamde driften. Exploitanten van de kiosken belden de politie.

Hun klanten ergerden zich aan het lawaai en de stankoverlast. Omdat de motoren soms dicht in de buurt van de kiosken kwamen, waren de mensen ook bang voor ongelukken en schade aan hun auto’s. De kioskhouders waren bang om hun cliënten te verliezen. Ze kunnen geen omzet missen, omdat ze al zwaar getroffen worden door de coronacrisis. De motorgroep komt minstens eenmaal per week bijeen op de bewuste parkeerplaats en zorgt voor veel overlast en de klanten blijven weg.

Motociclistanan ta prefera Linear Park pa drift

Motociclistanan ta prefera Linear Park pa driftClick link pa mas: https://24ora.news/3cqsAaz

Posted by 24ora on Sunday, January 31, 2021

De politie stuurt de motorrijders steeds weg, deelt boetes uit en neemt motoren in beslag, maar het haalt weinig uit. De klinkers van de parkeerplaats zijn inmiddels bedekt met talloze zwarte rubberstrepen.

De ondernemers op het plein zijn ten einde raad. Ze hebben al veel last van mensen die hun eigen consumpties meebrengen en dan met een stoeltje naast hun auto gaan zitten. Die mensen bezette parkeerplaatsen en laten geen ruimte voor mensen die de kiosken willen bezoeken. Ook laten ze veel afval achter.