Waarschuwingsschoten bij aanhouding

Agenten hebben gisteravond met grote moeite een automobilist aangehouden. Na een achtervolging waren waarschuwingsschoten nodig om de auto te laten stoppen.

Rond 21.00 uur werd gemeld dat een huurauto op een onverantwoordelijke manier op de hoofdweg van Oranjestad naar San Nicolas reed. Het rijgedrag had al enkele aanrijdingen tot gevolg gehad.

Een politiepatrouille ging op zoek naar de wagen en trof die vlak bij San Nicolas. De auto rondde de rotonde en red terug in de richting van Oranjestad. De agenten gingen er achteraan en probeerden de wagen te laten stoppen. De chauffeur negeerde de stoptekens, dus er ontstond een langdurige achtervolging. Ter hoogte van Club Arias in Savaneta stopte de auto eindelijk. Toen een agent naar de auto liep om de bestuurder te controleren, stuurde die haar wagen in de richting van de politiebeambte. Daarop vuurde de agent een waarschuwingsschot op de auto af.

Cu tiro a logra para chauffeur iresponsabel

Cu tiro a logra para chauffeur iresponsabelClick link pa mas: http://24ora.news/3dvJHZi

Posted by 24ora on Friday, February 19, 2021

De bestuurster, die duidelijk onder invloed van de een of andere substantie was, kon eindelijk worden aangehouden. Daarmee was de kwestie nog niet afgelopen, want de kogel ging door de huurwagen heen en trof de ruit van een langsrijdende auto. De landsrecherche is ingeschakeld om de schietpartij te onderzoeken.